kundanpassade system och Intranät

Webbutveckling

Tjänster > Webbutveckling

Rätt sak på rätt plats

Ska det finnas koppling mot ditt affärssystem eller är ni ute efter att sätta upp en plattform där era anställda kan komma åt information och material? Oavsett vad ni är ute efter så kan vi på Knockout Webb skapa lösningar utefter era behov så att ni kan få ut som mycket som möjligt av er hemsida. Låt oss guida er till rätt lösning för ert företag och era behov!

Group 1842

Kundanpassade system och Webbutveckling

Vi skräddarsyr er hemsida utefter de behov och önskemål ni har med er nya hemsida eller applikation. Antingen så bygger vi upp hemsidan med olika kopplingar i WordPress eller så kan vi skapa upp ett helt unikt och eget system framtaget för just ert projekt. Vi skapar upp kopplingar mot API:er och tjänster som Klarna, Swish, Paypal, BankID, Visma, Fortnox m.m. och ser till att allt fungerar ut mot hemsidan.

Visa case inom webbutveckling

Intranät

Behöver ni en plattform för era anställda att komma åt material och information om företaget eller vill ni ha en överblick över ert produktlager? Hos Knockout kan vi hjälpa er att skapa ett anpassat intranät som passar era behov och önskemål. Med ett intranät kan ni skapa ett kraftfullt verktyg för att effektivisera er verksamhet och få en bättre överblick över ert företag. Vi arbetar med er för att förstå era specifika behov och utvecklar en lösning som passar just er.

intranat på ert företag

Vill ni arbeta med oss?

Ring oss på 010-155 04 50 eller maila på [email protected]

Kontakta oss
Hitta oss
Följ oss
Meny