Logotyper, kataloger och förpackningar

Betallösningar

Integrationer och API > Betallösning

Vill ni att kunderna skall kunna betala smidigt och säkert i er webbshop?

Det finns flera alternativ att välja på, som Klarna, Svea och Swish. Andra vanliga alternativ av betallösning inkluderar Payson, Paypal och Nets. Viktigt är att kunderna upplever kassan som smidig och enkel och att ni erbjuder betalningsalternativ som känns pålitliga. Om ni väljer att använda Klarna eller Svea som betallösning kan kunden även dela upp sitt köp, vanligtvis räntefritt. Vi på Knockout hjälper er gärna att hitta den bästa betalningslösningen för ert företag.

Klarna

Klarna

Ett av de största och mest välkända aktörerna när det kommer till betalning på nätet. Klarna erbjuder både kortbetalning, betalning via konto, samt div. fakturalösningar.  Kostnader tillkommer när ni tecknar separat avtal med dem.

Svea

Svea

Stor konkurrent till Klarna som också erbjuder flertalet betallösningar till era kunder. Extra kostnader tillkommer när ni tecknar separat avtal med dem.

Payson

Payson

Betallösningar likt övriga men en större aktör när det kommer till betalningar i andra länder. Vi hjälper gärna till med mer information. Externa kostnader tillkommer när ni tecknar avtal med dem.

Vill ni arbeta med oss?

Ring oss på 010-155 04 50 eller maila på [email protected]

Kontakta oss
Hitta oss
Följ oss
Meny