Vilka är Knockout Webbyrå?

Om oss

Om oss

Knockout Webbyrå

Knockout är en komplett webbyrå från Lidköping, bestående av projektledare, grafiska designers och systemutvecklare.

Visa kontaktpersoner

Om oss – vår historia

Vår historia sträcker sig tillbaka till sommaren 2014 och sedan dess har vi hjälpt närmare 350 företagskunder med allt från hemsidor, reklamfilmer och produktfotografering till uppdateringar av befintliga hemsidor, systemlösningar, webbshoppar och integrationer mot affärssystem samt reklam- och trycksaker. Vi betjänar kunder i hela Sverige och Norden, men vårt kontor ligger i Lidköping vid Vänern. Vi är en komplett webbyrå med projektledare, grafiker och systemutvecklare som arbetar tillsammans för att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder.

Så här arbetar vi på Knockout Webbyrå

Vi börjar alltid med att lyssna på våra kunder och deras behov. Vi vill förstå vad ni vill uppnå med er hemsida eller ert projekt och vilka mål ni har. Därefter tar vi fram en plan för hur vi ska nå era mål på ett effektivt och hållbart sätt.

När planen är satt så börjar vi skapa en design som är både snygg och funktionell. Vi anpassar designen efter era önskemål och ser till att den är användarvänlig för era besökare.

Efter designen är klar så börjar vi utveckla och bygga själva hemsidan eller projektet. Vi arbetar alltid med de senaste teknikerna och ser till att allt fungerar smidigt och säkert.

När projektet är färdigt så gör vi en slutlig genomgång tillsammans med er för att säkerställa att allt fungerar som det ska och att ni är nöjda med resultatet. Vi finns alltid tillgängliga för support och hjälp även efter att projektet är klart.

Vårt arbetssätt är transparent och vi håller er alltid uppdaterade på hur arbetet fortskrider. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och att ni som kund ska känna er trygga och nöjda med vårt arbete.

Tjänster inom Webbutveckling
Webbutveckling
Drift och support
E-handel
Grafisk design
Grafisk formgivning
API
Integrationer och API

Vill ni arbeta med oss?

Ring oss på 010-155 04 50 eller maila på [email protected]

Kontakta oss
Hitta oss
Följ oss
Meny