Logotyper, kataloger och förpackningar

Grafisk Design och Formgivning

Tjänster > Grafisk design och formgivning

Kreativa lösningar som lyfter ert varumärke

Vi hjälper er inte bara med att skapa en snygg och användarvänlig webbplats, utan också med att bygga ert varumärke. Vi kan hjälpa er med att utveckla en ny logotyp, skapa en grafisk manual och designa annonser, kataloger och allt annat som ni behöver för att stärka ert varumärke och växa på marknaden. Vårt samarbete tillsammans med er skapar förståelse för era behov samt önskemål och hittar därigenom en visuell identitet som passar er verksamhet och målgrupp. Med vår hjälp kan ni skapa ett starkt varumärke och öka er närvaro på marknaden.

Visa projekt inom grafisk design

Grafisk design & Formgivning

Knockout har en bred erfarenhet inom både digital design och traditionell tryckteknik. Denna mångsidighet gör oss till en stark partner som kan hjälpa er genom hela processen, från att ta fram konceptet till att skapa färdiga produkter.

Vi lägger stor vikt vid att förstå våra kunders verklighet och lyssnar noga på deras behov och önskemål. Genom att involvera er som kund i hela processen kan vi tillsammans skapa en design som inte bara är visuellt tilltalande, utan som också hjälper ert varumärke att växa och nå sin fulla potential.

Vårt team arbetar med er för att skapa en visuell identitet som verkligen representerar din verksamhet på bästa möjliga sätt. Kombinationen av våra kunskaper inom grafisk design och formgivning med din kunskap om din egen bransch och målgrupp, kan vi skapa en unik design som sticker ut och särskiljer sig från mängden.

Oavsett om du behöver hjälp med att ta fram logotyper, förpackningar, broschyrer eller andra marknadsföringsmaterial, så är vi här för att hjälpa er. Vi har den expertis och kreativitet som krävs för att leverera högkvalitativ grafisk design som hjälper er att lyckas på marknaden.

Rex

Logotyp

300 Dance Studio

Logotyp och grafisk profil

Jeansbolaget

Logotyp

Logotyp & Grafisk Profil

En logotyp är mer än dekoration, det är ansiktet utåt för företaget. Med research, kreativitet och tydlig kommunikation med dig som kund hjälper vi dig ta fram en professionell logotyp som återspeglar företaget, dess värderingar och som hjälper företaget att sticka ut från konkurrenterna.

Behöver du hjälp med hur företagets annonser eller visitkort ska se ut? Ingen fara, det fixar vi. Vi arbetar fram en grafisk manual med information och instruktioner om t.ex. logotyp, färg, typsnitt och form så att företagets utseende och kommunikation blir enhetlig i alla kanaler och på så sätt hjälpa till att stärka varumärket. Den kan innehålla hur företagets visitkort ska se ut till hur företagets bilar ska stripas, med en dialog med kunden så tar vi fram en grafisk manual där kunden bestämmer hur mycket utav företagets presentationskanaler ska styras.

Förpackningar

Har du en produkt som behöver en ny förpackning? Vi hjälper dig att ta fram en ny och bra förpacknignsdesign som hjälper produkten förmedla sitt budskap och nå ut till målgruppen. Vad är då ”bra förpackningsdesign”? Det är när förpackningen ger mottagaren rätt förväntningar och sticker ut från konkurrenterna så att kunden plockar upp och lockas till köp av just din produkt. Med stor erfarenhet har vi hjälpt kunder med att uppdatera det grafiska utseendet på befintliga produkter till att vara med och skapa upp helt nya förpackningar.

Broschyrer & kataloger

Dags att fräscha upp din befintliga produktkatalog eller är du ute efter att skapa upp en ny broschyr? Vi hjälper dig att ta fram en snygg och modern katalog/broschyr där dina produkter eller information presenteras på ett tydligt och genomarbetat sätt som är enhetlig med företagets grafiska profil.

Vill ni arbeta med oss?

Ring oss på 010-155 04 50 eller maila på [email protected]

Kontakta oss
Hitta oss
Följ oss
Meny