Wordpress, hemsida, webbplats

Webbplats i wordpress

Tjänster > Webbplats i wordpress

Skräddarsydda och lätthanterliga hemsidor

Vi hjälper er att skapa en ny, attraktiv och unik webbsida som är anpassad efter era behov. Vi bygger alltid Mobile-First för att säkerställa att webbsidan fungerar optimalt på mobiltelefoner och andra enheter. Dessutom optimerar vi webbsidan för att ge er en hög sökbarhet (SEO), vilket gör att ni syns bättre i sökmotorerna och får fler besökare till er webbplats.

Visa case inom webbplatser

Webbplats hos Knockout

Vi på Knockout har lång erfarenhet av att skapa unika hemsidor och har hjälpt över 350 kunder att öka sin närvaro på nätet. Vårt fokus ligger på att utveckla moderna, responsiva, skräddarsydda, sökoptimerade och användarvänliga webbplatser som är anpassade efter kundens specifika behov. Vi använder främst CMS-systemet WordPress, vilket gör det enkelt för kunden att själv underhålla webbplatsen efter leverans.

Vi tror på personlig service och tar oss an projekt i alla storlekar. Inget projekt är för stort eller för litet för oss att ta oss an. Utöver att erbjuda skräddarsydda, användarvänliga och sökoptimerade webbplatser i WordPress, så är vi på Knockout engagerade i att upprätthålla hög kvalitet på vårt arbete. Vi sätter alltid kunden i centrum och strävar efter att förstå deras vision och behov för att kunna leverera en hemsida som verkligen representerar deras varumärke och uppfyller deras krav.

WordPress

Vi använder oss utav WordPress som är ett CMS (Content Manager System) vilket innebär att vi skapar en dynamisk webbplats där content styrs via en adminsida på webbplatsen. Idag så är 37% (455 miljoner hemsidor) utav alla hemsidor ute idag byggda i WordPress och 62% utav alla CMS byggda hemsidor använder WordPress.

Men vad innebär all denna data om WordPress för dig som kund? WordPress utvecklas ständigt vilket ökar funktionalitet, säkerhet och prestandand på de hemsidor som använder sig utav WordPress. Med över 54000 plugins tillgängliga så kan man på ett smidigt sätt skapa kopplingar, funktionaliteter, statistik m.m. Har du behov att skapa en webshop med Klarna som betalningalternativ eller en multisite på flera olika språk? Allt detta är möjligt i WordPress och mycket mer.

Wordpress

Så här går det till

Ikon 1

Uppstart

Vid vårt första möte går vi igenom projektet tillsammans med er för att få en klar bild av era tankar och mål med er webbplats. Vi fungerar som bollplank och svarar på era frågor samtidigt som vi delar med oss av vår erfarenhet för att hjälpa er att förverkliga er vision. Vi ger er också tips och idéer för att göra er webbplats ännu bättre och mer effektiv.

Ikon 2

Design och utformning

Vi arbetar fram en design och utformning för er nya webbplats och presenterar detta för er. Därefter går vi igenom förslaget tillsammans för att säkerställa att ni är helt nöjda med designen och att den speglar er vision. När ni är 100% nöjda med designen går vi vidare till nästa steg i processen.

Ikon 3

Utveckling av webbplats

När layouten är på plats så påbörjar vi utvecklingen av er webbplats. Vi programmerar alla dess funktioner för att göra den komplett och smäckfull med alla nödvändiga funktioner. Vår målsättning är att erbjuda en högpresterande webbplats med snabba laddningstider och enkel användning för era besökare.

ikon 4

Lansering och utbildning

När er webbplats är byggd och innehållet är på plats, är det dags för utbildning så att ni själva kan administrera och driva er nya webbplats. Vi ger er den nödvändiga kunskapen och verktygen för att hantera innehållet och uppdatera sidan på egen hand. När ni känner er bekväma med att hantera er nya webbplats lanserar vi sidan och öppnar upp för nya besökare.

Men... sen då?

Vi finns alltid kvar för att hjälpa er även efter att er webbplats har lanserats. För oss är ett nära samarbete med våra kunder viktigt, och vi fortsätter gärna att hjälpa er att uppdatera både innehåll och funktioner på er webbplats i framtiden. Vi ser till att er webbplats är säker och uppdaterad så att ni kan fokusera på att driva ert företag utan att behöva oroa er för tekniska detaljer.

Vill ni arbeta med oss?

Ring oss på 010-155 04 50 eller maila på [email protected]

Kontakta oss
Hitta oss
Följ oss
Meny