E-handel med Woocommerce i wordpress

E-handel

Tjänster > E-handel

E-handel – Att sälja på nätet

I vår alltmer digitala värld finns det oändliga möjligheter att utöka sin verksamhet och nå nya kunder genom E-handel. För de som är nya på detta kan det verka som en stor utmaning, men det behöver inte vara fallet. Med hjälp av WordPress och WooCommerce kan vi skapa en webbshop som ni kan hantera från dag ett efter färdigställandet. Vi på Knockout erbjuder utbildning för att se till att ni är redo att driva er egen webbshop.

För er som redan har erfarenhet av E-handel och ser möjligheter till fortsatt expansion kan vi hjälpa er att ta er försäljning till nya höjder med modernare design och verktyg som underlättar hantering och logistik genom att integrera era befintliga system. Tillsammans med er arbetar vi för att utveckla en lösning som passar era behov och hjälper er att nå era mål.

E-handel byggd från Knockout

E-handel i WooCommerce

Idag använder vi främst WooCommerce för att bygga våra webbshopslösningar för att ge er en smidig hantering av er webbshop. Med WooCommerce finns det en stor mängd plugins och verktyg för att hjälpa er att lyckas med er försäljning samt färdiga API:er för integration med flera av de stora affärs- och logistiksystemen. Om färdiga lösningar inte finns kan vi lösa specialbyggda kopplingar för er.

Vi hjälper er också att integrera det betalsystem som ni vill använda, såsom Klarna, PayPal, Nets och andra. Förutom en komplett webbshop med integrationer kan vi också hjälpa er med fraktuträkning, import av produkter, innehåll och bilder – både från befintliga webbshoppar eller från leverantörer till er. Här arbetar tillsammans med er för att skapa en sömlös och effektiv e-handelsupplevelse för era kunder.

Visa case inom e-handel

Kvinna som bestaller i WooCommerce

Webshop basic från 39 900 kr

Är du redo att ta steget in i den digitala världen och öka din närvaro på nätet? Nu har du chansen att göra det med vår webshop basic, som drivs med det kraftfulla e-handelssystemet WooCommerce. Detta från endast 39 990 kr! Ge ditt företag den perfekta grunden för framgångsrik online-försäljning med stöd av det kraftfulla WooCommerce-systemet och anslut till miljontals potentiella kunder över hela världen.

Enkel Anpassning: Anpassa din WooCommerce webshop efter dina önskemål med lätthanterliga verktyg. Lägg till produkter, ändra bilder och skriv kreativt innehåll utan krångel.

Klarna Betalningssystem: Öka förtroendet hos dina kunder med det pålitliga Klarna betalningssystemet integrerat i din WooCommerce webshop. Erbjud smidiga och säkra betalningsalternativ som inspirerar till fler avslutade köp.

Responsiv Design: Din WooCommerce webshop ser fantastisk ut på alla enheter, oavsett om dina kunder surfar från sina datorer, surfplattor eller smartphones.

SEO-optimerad: Bli synlig på sökmotorer och dra till dig organisk trafik med en WooCommerce webshop som är optimerad för sökmotorer. Öka ditt företags synlighet och potentiella kundbas.

Användarvänlig Gränssnitt: Ge dina kunder en smidig och intuitiv köpupplevelse. Från produktbläddring till kassan, allt ska vara enkelt och trevligt för dina besökare.

Kontakta oss idag för att få reda på mer

E-handel intgrerad med Klarna

Betallös­ningar och Integration mot affärssystem

För att uppfylla kundernas krav är det viktigt att ha en smidig hantering av både beställningar och att kunderna kan se varans status. Detta kan uppnås genom att koppla er webbshop till ert affärssystem, där uppdateringar av lagersaldo och priser sker kontinuerligt. När kunden sedan tar beslutet att handla behövs en smidig betallösning som kunden känner sig bekväm med och som är pålitlig. Knockout kan hjälpa er att välja den lösning som passar er bäst, oavsett om det är Klarna, Nets, Payson, PayPal eller andra betallösningar. Vårt team arbetar tillsammans med er  för att skapa en sömlös och bekväm köpupplevelse för era kunder.

Visa case inom affärssystem

Vill ni arbeta med oss?

Ring oss på 010-155 04 50 eller maila på [email protected]

Kontakta oss
Hitta oss
Följ oss
Meny