Yrkesbutiken som din partner

Yrkesbutiken är en pålitlig partner för industri- och byggfackhandeln, som erbjuder ett brett sortiment av verktyg och förnödenheter från 800 starka varumärken. Med deras fokus på kvalitet, funktion och pris, är det lätt att hitta rätt verktyg och material för alla behov.

För att kunna fortsätta att möta kundernas behov och krav, valde Yrkesbutiken att förnya sin webbshop. De vände sig till Knockout för att skapa en modern och användarvänlig hemsida i WooCommerce. Med vår hjälp kunde de erbjuda sina kunder en smidig och effektiv logistik med pålitliga leveranser och hög tillgänglighet. Vi kopplade också ihop deras webbshop med deras affärssystem för en smidig hantering av produkter och försäljning.

Yrkesbutiken strävar efter att vara mer än bara en vanlig leverantör. De vill vara en partner som stöttar sina kunder genom hela processen, från planering till genomförande. Med deras breda utbud av produkter och tjänster är de en självklarhet för alla som arbetar inom bygg- och industribranschen.

Yrkesbutiken

Resultatet

Webbshop med koppling mot affärssystemet för smidig hantering av produkter och försäljning. Automatisk inläsning av produktfiler från leverantörer så att systemet alltid är rätt uppdaterat.

Yrkesbutiken hel
Kontakta oss
Hitta oss
Följ oss
Meny