Toveks Bil

Knockout Webbyrå är stolta över att presentera den nya hemsidan för Toveks Bil – ett ledande företag inom bilhandel och service. Tovekskoncernen är ett privatägt företag som erbjuder ett omfattande utbud av bilmärken, inklusive Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar, Scania & Roelofsen hästlastbilar. Oavsett om du är på jakt efter en ny eller begagnad bil, så finns det ett fordon för dig hos Toveks Bil.

Förutom en attraktiv och användarvänlig webbplats har vi på Knockout Webbyrå också integrerat en smidig koppling mot Wayke – en av de ledande plattformarna för begagnade bilar. Genom att använda Wayke kan du enkelt söka bland ett brett utbud av begagnade bilar som matchar dina önskemål och budget. Tack vare integrationen med Wayke, så kan du vara säker på att du alltid får tillgång till de mest aktuella och relevanta bilarna som finns tillgängliga på marknaden. Läs gärna mer på www.wayke.se

På Toveks Bils hemsida kan du också läsa om företagets historia, dess olika avdelningar och tjänster, samt de senaste nyheterna och erbjudanden. Vi på Knockout Webbyrå är stolta över att ha varit en del av Toveks Bils digitala transformation, och ser fram emot att fortsätta vårt samarbete för att skapa en webbplats som matchar företagets höga standarder.

 

Toveksbil mobil

Resultatet

Hemsida i WordPress med kopplingar mot Wayke för annonsering av salubilar.

Toveksbil fullbild
Kontakta oss
Hitta oss
Följ oss
Meny