Norra Vångas Bryggeri

Norra Vångas Bryggeri är ett hantverksbryggeri som ligger i hjärtat av Skaraborg. Här jobbar man med att utveckla spännande ölsorter med smaker som för tankarna till regionen och dess rika historia. 

För att skapa en hemsida som verkligen andas lokal tillverkning och hög mysfaktor, valde Norra Vångas Bryggeri att anlita Knockout Webbyrå för uppdraget. Vi fick fria händer att skapa en grafiskt snygg hemsida i WordPress där företagets ölsortiment och tillverkningsprocess presenteras på ett tilltalande sätt. Vi ville förmedla känslan av ett genuint hantverk med en stark lokal förankring, samtidigt som vi ville visa upp företagets moderna och innovativa sida.

På hemsidan kan man läsa om de olika ölsorterna som bryggeriet erbjuder, samt lära sig mer om de olika ingredienserna som används i tillverkningsprocessen. Vi ville också lyfta fram bryggeriets stolta historia och förankring i regionen, vilket vi gjorde genom att inkludera bilder och information om Skaraborgs kulturarv.

Sammanfattningsvis skapade vi en hemsida som verkligen andas Norra Vångas Bryggeris värderingar och identitet. Besökare på sidan får en inblick i företagets passion för öl och dess tillverkning, samtidigt som de bjuds in i en mysig och välkomnande atmosfär.

NV Bryggeri

Resultatet

Hemsida i WordPress där sortiment, tillverkning och historia presenteras.

NV HB
Kontakta oss
Hitta oss
Följ oss
Meny