VÄLKOMMEN TILL COMPASSEN

Compassen är en förening i Lidköping som är öppen för alla som drabbats av psykisk ohälsa. Sedan starten år 2000 har föreningen vuxit till över 100 medlemsfamiljer och har blivit en viktig mötesplats för många. På Compassen erbjuds stöd och samhörighet i en trygg miljö där medlemmarna kan utvecklas och få hjälp att hantera sin psykiska ohälsa.

För att underlätta för föreningens ansvariga att kommunicera med medlemmarna och bjuda in till olika aktiviteter, valde Compassen att ta hjälp av Knockout Webbyrå för att skapa en ny hemsida. Hemsidan byggdes i WordPress, vilket gör det enkelt att uppdatera och lägga till information. Ett bokningssystem från SajnUp integrerades också på sidan, vilket gör det möjligt för medlemmarna att boka sig på olika aktiviteter och evenemang som Compassen arrangerar.

På Compassens hemsida kan besökarna lära sig mer om föreningen och dess verksamhet. Det finns också en kalender där man kan se vilka aktiviteter som är planerade, samt en blogg där medlemmar kan dela med sig av sina erfarenheter och tankar. Allt för att skapa en plats där medlemmarna känner sig välkomna och kan hitta det stöd och den gemenskap de behöver.

Compassen

Resultatet

Hemsida byggd i WordPress så att föreningens ansvariga kan uppdatera sidan på ett enkelt sätt.

Compassen hel
Kontakta oss
Hitta oss
Följ oss
Meny