Arcus

ARCUS är en organisation som verkar som en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen och hjälper människor att få stöd på vägen mot arbete eller utbildning. Som deltagare hos Arcus får man tillgång till ett starkt nätverk av lokala arbetsgivare som kan öppna dörrar till de dolda jobben som man annars hade missat. Genom att erbjuda olika utbildningar, coachning och praktikplatser hjälper Arcus individer att hitta sin plats på arbetsmarknaden och att utvecklas som personer.

Med en närvaro på över 140 orter runt om i Sverige är Arcus en av de ledande organisationerna på området. För att stärka sin verksamhet ytterligare behövde de en modern och funktionell hemsida i WordPress samt ett starkt intranät som skulle knyta ihop all personal runt om i landet. Knockout fick förtroendet att skapa en webbplattform som skulle fungera som en viktig kanal för Arcus att nå ut till fler deltagare och samtidigt ge stöd åt personalen i deras dagliga arbete. Resultatet blev en användarvänlig och professionell plattform som ger Arcus en större närvaro på nätet och möjlighet att fortsätta att hjälpa människor runt om i Sverige.

Arcus

Resultatet

Hemsida i WordPress samt ett avancerat Intranet där personal och information samlas naturligt. Alla har tillgång till allt material bakom ett inlogg.

Arcus webbsida
Kontakta oss
Hitta oss
Följ oss
Meny