Menu

Webbshoppen är verktyget som ser till att försäljningen håller tempo!

Idag är det inte bara viktigt att era produkter / tjänster syns på nätet utan att design och funktion lockar till att era kunder vill handla. Vi bygger webbshop och E-handel som är lätt att navigera/söka i samt att ni kan ange relaterade produkter, nya produkter, kampanjer osv. vilket ökar intäkten per besökare. Shoppen är självklart lätt att hantera, för er som kund, när ni behöver uppdatera och förändra sortimentet. Flera möjligheter vad det gäller faktura eller kortbetalning finns, och vi hjälper er gärna hitta rätt lösning.

Vårt mål till er som kund är att skapa ett kraftfullt säljverktyg åt ditt företag för att nå nya kunder och expandera er marknad. Detta gör vi genom att skräddarsy just era webbplats och upplevelse för era kunder. Tillsammans med våra projektledare, grafiker och utvecklare, skapar vi tillsammans er nya webbshop.

Kontakta oss idag

Webbshopsystem

Det finns flera färdiga system för Webbshop på marknaden idag, som går utmärkt att optimera för era behov. WooCommerce är den vanligaste lösningen vi säljer på Knockout.

Till Shoppen kopplar vi sedan ett betalsystem om så önskas, här finns ett flertal alternativ att välja på, beronde på vilken inriktning ni söker. Dibs, Payex, Payson, Nets och Klarna är några av företagen på marknaden. Vill man starta upp i mindre skala så kanske det räcker med ett orderformulär som skickas till er mail och som ni då arbetar manuellt med och skickar faktura.

Skräddarsydd Webbshop

Söker ni en mer avancerad Webbshop och inte hittar den i de färdiga systemen så kan vi bygga och skräddarsy den för att passa just era behov. Att tänka på här är om den skall kopplas mot något affärssystem så finns inga färdiga “plug-ins” utan kräver byggnation av sådana lösningar vilket medför lite större kostnader. Rådfråga gärna oss innan ni bestämmer er för denna läsning, kanske finns något färdigt system?

ASP.NET
Wordpress
Fortnox
WooCommerce
SQL Server
MySQL
Feedback

Please Send Us Your Feedback

Top