Menu

Syns ni?

Det är frågan ni skall ställa er! SEO och Sökoptimering blir allt viktigare för en hemsida. Bygger vi på Knockout en ny Webbplats ingår det automatiskt att vi optimerar den för att synas bra på Google och därmed hittas lätt på nätet. Om ni har en bra hemsida i WordPress sedan något år tillbaka så kan vi hjälpa er att uppdatera sökoptimeringen till nuvarande regler och standard.

Skapa mer trafik på hemsidan?

Steg två när ni har en sökoptimerad Hemsida är att se över och komplettera med Sökord / Adwords. Här kan vi hjälpa till med att skapa konto hos Google och abonnera på rätt sökord för att på så vis finna fler kunder som söker efter era tjänster och produkter.

Annonser?

Till AdWords kan man också komplettera med annonser så att man underlättar ännu mer för era kunder att hitta just er. Hör med oss på Knockout för en effektiv lösning.

Grundläggande Sökoptimering.

SEO och Sökoptimering blir allt viktigare för en hemsida! En nybyggd hemsida, tillsammans med historiken på er nuvarande ( om ni har en hemsida idag ) skapar bättre förutsättningar för att ni lyckas synas bättre på Internet. I det grundläggande arbetet, som alltid ingår vid byggnation av ny hemsida, så ser vi till att Page titles, Meta descriptions och Keywords är relevanta och har hög sökbarhet. Därtill så är texterna på sidan också viktiga, vilket vi hjälper er att utforma, för bästa sökbarhet.

Avancerad Sökoptimering

Knockout Webbyrå har idag samarbete med en av de bästa byråerna i Sverige, på SEO och Sökoptimering, när det är dags för att ta steget ifrån grundläggande SEO. Det här gäller om ni jobbar i en starkt konkurrensutsatt bransch eller är helt nya och skall slå er in på en sådan bransch. Kan också var aktuellt om ni skall jobba utanför Sveriges gränser och på olika språk. Prata med oss så guidar vi er framåt.

ASP.NET
Wordpress
Fortnox
WooCommerce
SQL Server
MySQL
Feedback

Please Send Us Your Feedback

Top