Menu
Reklambyrå, Grafisk Profilering och Marknadsföring

Reklambyrå, Grafisk Profilering och Marknadsföring

Reklambyrå som gör Grafisk Profilering, Reklam och Marknadsföring åt företag. Vår erfarenhet inom både det digitala och traditionella tryckformen gör oss till en kraftig bundsförvant för att få hjälp med helheten. Vi gör allt från broschyrer, visitkort, kataloger och logotyper till utställningsmaterial som t.ex. flaggor, vepor och skyltar. Behöver ni design till era förpackningar? Självklart hjälper vi till med detta också. Knockout hjälper företag med deras förpackningsdesign, även direkt med leverantörerna om så önskas. Nedan finner ni exempel på några av de företag vars material vi skapat.

Kontakta oss

Logotyp och grafisk manual för 300 Dance Studio

Vi har arbetat fram och producerat 300 Dance Studios logotyp. I projektet framställde vi även en grafisk manual med riktlinjer om allt från färger till typsnitt.

Logotyp Jeansbolaget

Vi skapade Jeansbolagets logotypJeansbolaget är en klädkedja som idag har 24 butiker i hela Sverige. Vi tillhandahåller både lokala och rikstäckande kampanjer för alla butiker.

Förpackningsdesign

Vi har hjälpt Stockholm Städgross att ta fram deras förpackningar NPP (No Plastic Packaging) som ligger helt rätt i tiden. Förpackningarna är helt fria från plast med fokus på miljön.

Logotyp och katalog

Vi fick i uppdrag att ta fram bl.a. logotyp, försäljningskatalog och övrigt tryckmaterial för MZ Underwear.

Logotyp Sotargruppen

Utveckling och skapande av Sotargruppens logotyp samt konceptidéer inför starten.

Vi tar fram er nästa Logotyp eller förädlar den ni har.

Katalog med pärm i aluminium

Lidköpingsföretaget Crescocito ville ha en katalog som stack ut. Vårt förslag blev då en katalog med aluminiumfodral. Katalogen har blivit en riktigt snackis på mässorna de åker på.

Företagspresentation

Här ovan ser ni en del av den företagspresentation vi har tagit fram till Ponova. Förutom denna har vi även gjort bl.a. annonser och banderoller.

Logotyp och grafisk manual för veterinär

Vi tog fram veterinären N. Janssons nya logotyp. I projektet framställde vi även en grafisk manual med riktlinjer om allt från färger till typsnitt.

Katalog och tryckmaterial OFAB

Ofab är ett bra exempel där vi ger kunden en helhetslösning. Dels har vi producerat deras webshop med koppling mot Visma men sedan arbetar vi regelbundet med deras annonser och kataloger.

Logotyp Häst och ridsport

Vi tog fram logotypen för Mörk & Söner som har både fysisk butik och näthandel. De säljer det mesta inom häst och ridsport.

Mässmaterial och konceptritningar till mässmonter.

Slipp bekymmer med att fylla väggarna när ni är på mässa, vi kan trycka vepor som innehåller logga, artiklar och text, som dessutom är lätta att sätta upp och återanvända!

Reklam Busskur

Vi skapade layouten för ett lokalt bostadsbolag och deras reklam som prydde stadens busskurar.

Reklambyrå, Grafisk Profilering och Marknadsföring
Reklambyrå, Grafisk Profilering och Marknadsföring
ASP.NET
Wordpress
Fortnox
WooCommerce
SQL Server
MySQL
Feedback

Please Send Us Your Feedback

Top