Menu

Hemsida och Webbutveckling

Söker ni ny Hemsida? Vårt mål är att skapa ett kraftfullt säljverktyg åt ditt företag för att nå nya kunder och expandera er marknad. Detta gör vi genom att skräddarsy just era webbplats och upplevelse för era kunder. Tillsammans med våra projektledare, grafiker och utvecklare skapar vi tillsammans er nya, moderna, snygga och lättmanövrerade webbplats.

Kom ihåg: Hemsidan är företagets ansikte utåt!

Kontakta oss idag

1. Uppstart

Vid vårt första möte går vi igenom projektet och era tankar och mål med webbplatsen. Vi agerar bollplank, svarar på frågor och kommer med tips och idéer hur ni förverkligar er vision.

2. Design och utformning

Vi tar fram design och utformning på er nya webbplatsen och presenterar detta för er. Vi går sedan igenom förslaget tillsammans och när ni känner er 100% nöjda så går vi vidare.

3. Utveckling av webbplats

När layouten är på plats så börjar utvecklingen av sidan. Nu programmeras sidan och alla dess funktion så den blir en komplett webbplats, smäckfylld med tunga funktioner.

4. Lansering och utbildning

När webbplatsen är byggd och fylld med innehåll är det dags för utbildning så ni själva kan driva hemsidan. Därefter lanserar vi sidan och öppnar upp portarna för nya besökare.

5. Uppföljning

Även när sidan är släppt så finns vi kvar för att hjälpa er vid ev. frågor. För oss är ett nära samarbete med våra kunder viktigt och vi är aldrig längre än ett telefonsamtal eller mail ifrån.

ASP.NET
Wordpress
Fortnox
WooCommerce
SQL Server
MySQL
Feedback

Please Send Us Your Feedback

Top