Menu
GDPR

GDPR

Ny lag om personuppgifter

Den 25 maj 2018 börjar dataskyddsförordningen GDPR att gälla som lag i EU:s medlemsländer.

Alla företag och organisationer med verksamhet i EU som behandlar personuppgifter i någon form berörs av förordningen. Det kan vara strukturerad information, som kundregister, eller ostrukturerad information, som personuppgifter i löpande text eller i e-post.

Vilka uppgifter som GDPR avser
Med personuppgifter menas all information som på något sätt kan användas för att identifiera eller knytas till en enskild individ. De personuppgifter vi behandlar kan variera beroende på ändamålet med behandlingen. Kontaktpersoner hos företag registreras med adress, telefonnummer, avdelning, e-postadress och befattning.

Knockout Webbyrå kan hjälpa er att ta första stegen i detta arbete på er hemsida. Kontakta oss för konsultation om GDPR.

Tillbaka
ASP.NET
Wordpress
Fortnox
WooCommerce
SQL Server
MySQL
Feedback

Please Send Us Your Feedback

Top